rafalaudi1, jesli możesz podeślij mi pw specyfikacje autka pls
[O2] Czy warto kupić ze zdechłym silnikiem?
Zwiń
X
-
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
-
-
rafalaudi1, wyposażenie
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Podgrzewane fotele, tempomat, climatronik, 4 ele.szyby, pół skóry czarne, komputer, 6 biegówka, szybera brak, podgrzewane elektryczne lusterka, ESP
Komentarz
-
rafalaudi1, moim zdaniem nie warto pchać sie w atkie auto no chyba że ktoś jest mechanikiem i sam przy nim bedze grzebał !!
Przykład mojej kumpeli z pracy kupiła polo i po wymianie silnika same kłopoty z tym autem. Silnik był z gwarancji ale co z tego jak auto wiecznie stoi w serwisie !!!
Komentarz
-
RABIN, ciekawa koncepcja
skoro wg twojej wiedzy wymiana silnika powoduje tyle kłopotów to ciekawe czy kupilbyś auto np. po naprawie blacharskiej, wymianie dwumasy albo głowicyprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
piotrek_gdy, a jaką masz pewnosć , że ten nowy (stary) silnik będzie oki??
wiem że silnik to część samochodu jednak jest on chyba najbardziej skomplikowaną częścią!
Po co się pchać w coś co już na dzieńdobry może nam dźwigać ciśnienie :wink:
Komentarz
-
RABIN, a jaka masz pewność że dwumasa jaką wymienią ci w serwisie albo głowica z serwisu będzie dobra?
poczytaj posty naszych kolegów jakie maja problemy z serwisemprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
może i żadnej, ale jednak jest na to gwarancja :idea:Zamieszczone przez piotrek_gdyRABIN, a jaka masz pewność że dwumasa jaką wymienią ci w serwisie albo głowica z serwisu będzie dobra?
poczytaj posty naszych kolegów jakie maja problemy z serwisemsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz
-
szkoda, w tym ogloszeniu tez piszą o gwarancjiprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
piotrek_gdy, jak ty byś nie kupił to może ja bym wziął tą Octe :szeroki_usmiechPozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
Deo, bierz
ja szukam w automacie
Komentarz
-
rafalaudi1, możesz podać mi namiary do właściciela, bo jestem zainteresowany tym autkiemPozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz

Komentarz